GPS Tracking

Find en GPS tracker til dit behov

Eurotracker fører et stort udvalg af GPS tracker og GPS tracking produkter til både private, såvel som større virksomheder. GPS tracking kan sikre din bil, motorcykel, dine maskiner eller din båd mod tyveri og give dig forsikringsmæssige fordele, når dine genstande skal forsikres.

Med GPS tracking sikrer du dig imod tyveri og monteringen af en GPS tracker er et relativt simpelt stykke arbejde, når det udføres af en af vores montører. Nedenfor kan du med garanti finde en GPS tracker, som passer til dit behov i forhold til GPS tracking.

Har du brug for en GPS tracker til overvågning af dine materielle ejendomme, et ældre familiemedlem eller dit barn, så kan du finde det her.

Mange virksomheder benytter GPS tracking til overvågning af deres erhvervsflåde af biler og varevogne. Dels for at sikre at fartøjerne ikke bliver stjålet, men også til at indhente information om, hvordan fartøjerne anvendes.

Det er endda muligt at foretage GPS tracking i våde miljøer, hvis man anvender vores GPS WT-500, som er særligt velegnet til at fungere i våde miljøer. Med denne GPS tracker kan man derfor sikre fx sin Speedbåd, sine jetski eller sin sejlbåd mod tyveri.

GPS tracking er til privatpersoner og virksomheder, som ønsker at sikre sig mod risikoen for, at vigtige værdier går tabt ved tyveri.

Men en GPS tracker kan bruges til meget mere. Blandt andet bliver det mere udbredt, at personer med alzheimers, eller udsatte børn udstyres med en GPS tracker, for deres egen sikkerheds skyld.

Vælg produktet som passer bedst til dine behov. Alle priser er ekskl. moms.

GPS Flådestyring

Kvalitets flådestyrings tracker med styring af f.eks. Temperatur/Benzin sensorer og andet Elektronisk input.

Bil
MC
Lastvogn
Campingvogn
Traktor
Minigraver
Containerskib
Containerlastvogn
ET-4000C

GPS Forsikring

Flagskibet blandt trackers er Eurotrackers ET-4000. Registreret på F&Ps liste over sikrings sporings enheder til forsikringskrav.

Bil
MC
Lastvogn
Campingvogn
Traktor
Minigraver
ET-4000M

GPS Motorcykel

Motorcykel tracker der automatisk går i dvale ved standby, så du altid har strøm på din motorcykel efter længere tid uden kørsel. Lille enhed der er Vandtæt, stødsikker og nem at monterer.

MC
ET-4000E

GPS Entreprenør

ET-4000E er perfekt til sikring og administration af maskinelt udstyr feks. entreprenørmaskiner. fuld Flådestyring gør det muligt at administrerer sine enheder samt en god tyversikring af udstyret.

Båd
Lastvogn
Campingvogn
Vandtæt

GPS Transportabel

Tracker monteret i vand/stødsikker PELI magnet box med Ekstern batteri og levetid på op til 3 år. Placeres på enheder uden form for strøm f.eks. Lift og andet materiel.

Bil
Lastvogn
Campingvogn
Traktor
Minigraver
Vandtæt
Containerskib
Containerlastvogn

GPS person tracking

Eurotracker’s model ET-500, er den perfekte partner til f.eks. overvågning børn eller ældre med demens eller Alzheimer.

Dyr/taske
Barnevogn
Cykel

GPS Guide til
Flådestyring og Erhverv

Som virksomhed, opnår I mange fordele ved at samarbejde med Eurotracker. Vi tilbyder flådestyring til små og store virksomheder. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed videre her.

GPS Guide til
Private

Eurotracker hjælper private med at passe på deres ejendele. Har du behov for rådgivning, eller overvågning af dit køretøj eller andre personlige genstande, er det her du skal læse videre.

Henvist af
forsikringen ?

Eurotracker har en komplet løsning klar, og er tilmed markedets billigste. Komplet sæt inkl. installation af autoriseret montør kr. 3.596,00 ekskl. moms. Vi hjælper dig igennem hele processen med papirer til forsikringen.